dijous, 8 de setembre del 2011

CURS 2011-2012

Comencem un nou curs. Cal fer-nos a la idea el més prompte i deixar-nos les rutines de l'estiu. Una vegada més ens tornem a trobar alguns, altres per primera vegada ens trobarem, per això mereix la pena que resfresquem la memòria tots. És costum per la meua part utilitzar aquest blog per mantenir una certa comunicació amb els meus alumnes i les meues alumnes. Ací, en l'apartat documents valencià, enganxe la documentació que usem al llarg del curs, els apunts, exercicis, recomanacions, instruccions de començament de curs, instruccions per a una bona presentació dels treballs, etc.
Enguany m'agradaria continuar amb aquest mitjà que la tècnica ha posat al nostre abast, crec que és bastant útil i, a més, en la mesura que vaja familiaritzant-me amb altres mitjans també els posaré en marxa. Intentaré treballar amb la plataforma Moodle, que em sona més com un joc de Harry Potter que altra cosa, però què hi farem...
Durant el mes de setembre se celebra el naixement de dos grans autors valencians. Manuel Sanchis i Guarner, filòleg, i creador de la ciència filològica moderna valenciana; Enric Valor i Vives, escriptor i estudiós de la nostra llengua, a un i a l'altre els dedicarem un temps d'aquest curs. Tampoc no oblidarem que fa cent anys morí Teodor Llorente, el poeta de la Renaixença valenciana.
Bé espere que tingueu un bon començament de curs i que aquest siga un màgnific any.