divendres, 21 de gener de 2011

LECTURES

Les properes lectures són:
2ESO
Mompó, Francesc., Els ulls del llac. Ed. Alfaguara/Voramar. La data per a fer el treball és el 21.2.11. Us he posat l'enllaç del blog de l'autor; crec que us facilitarà la seua lectura si el consulteu.

4ESO
Com heu quedat amb Gerard, la propera novel·la és la d'Isabel Clara Simó, Júlia de l'Ed. Bromera. Consulteu l'enllaç, així podreu situar-vos en la història. A més us ajudarà a entendre el desenvolupament de la Revolució Industrial al nostre país i l'aparició dels moviments socials, que reivindicaven una millora de la vida dels treballadors. Ja sabeu que és un treball per a les assignatures de Socials i de Valencià. La data ja la concretarem.

1BAT
La propera lectura és un llibre de poesia. L'autor és Vicent Andrés Estellés, un dels millors poetes valencians de tots els temps, a mi personalment m'agrada molt. Teniu un enllaç per veure les opinions sobre la seua obra, jo crec que la de Joan Fuster us ajudarà a entendre'l millor. La seua actualitat encara és vigent, els temes llegits amb calma us poden ajudar a veure la vida d'una persona, d'un poble, d'un país. Es titula Llibre de Meravelles de l'Ed. 3 i 4, una de les editorials més importants del nostre país i en la nostra llengua. Ja concretarem la data de lliurament del treball.

Ale! Bon vent, bona barca i bona lectura, com diuen alguns. A gaudir de la lectura, no poseu mala cara i feu l'esforç, segur que paga la pena.